Úton hazafelé

Este volt már. A buszon ültünk és hazafelé tartottunk. Nem voltak sokan. A busz első felében ült pár álmos nyugdíjas, hátul senki, csak én és ő. Csodálatos nap volt vele. Az állatkert, aztán az élményfürdő. Nagyon sokat beszélgettünk ma, de így nap végére mindketten elfáradtunk szóval szótlanul ültünk egymás mellett és pihentünk. Kezdett sötétedni, de még volt majdnem két óra az utazásból. Ő a fejét az üvegnek döntve elaludt. Én csak néztem hogy mennyire szép is. A telt ajkai, a gyönyörű arca, a haja, amit nemrég befestett kicsit és így lilás csíkok voltak benne. Egyszóval egy angyal volt. Az járt a fejemben hogy mi lett volna ha ott a fürdőben tovább tart az a csók. Lehetett e volna ott több is. Már bántam hogy nem kezdeményeztem többet.

Ekkor egy gondolat futott át rajtam. Mi lenne ha mégis. Úgyis szinte csak mi vagyunk a buszon és már sötét is van. A sofőr csak az éjjeli világítást kapcsolta föl. Epmerengtem ezen kicsit, aztán úgy döntöttem, hogy nincs mit veszítenem úgyse. Legfeljebb egy finom csók lesz a vége. Odahajoltam tehát hozzá és finoman megcsókoltam. Semmi… Néztem pár másodpercig, aztán ismét megérintettem az ajkaimmal az övét. Ekkor elmosolyodott és visszacsókolt. Nagyon jól esett hogy viszonozza. Lassan kezdtünk. Kóstolgattuk egymást, a nyelvünk egymás köré fonódott. Bal kezemmel megfogtam arcát és simogatni kezdtem. Imádtam a bőre tapintását. Olyan lágy és selymes volt. Jobb kezemet csupasz combjára tettem. (Mivel nyár volt és egy kivételesen meleg napon voltunk túl, ezért mindketten lengén voltunk felöltözve.

Rajta egy short volt egy haspólóval alatta egy melltartóval, rajtam meg egy vékony vászon rövidnadrág egy bő inggel). Elkezdtem simogatni szépen lassan fél le a combját, egyre feljebb és feljebb csúsztva a kezem. Éreztem hogy forrósodik a bőre és felgyorsul a légzése. Ráharaptam az alsó ajkára, minek hatására sóhajtott egy nagyot. Ekkor tudtam hogy nyert ügyem van. Bal kezem szépen lecsúsztattam a mellére és elkezdtem masszírozni. Erre halkan felnyögött és a kezét a cimbora tette egész közel az eddigre már ágaskodó férfiasságomhoz. Miközben egyik kezemmel a mellét simogattam egyenlőre még csak ruhán keresztül, másikkal felértem a nadrágjához. Kicsit széthúztam a lábát és elkezdtem simogatni a punciját. Erre hangosan felnyögött.


-Ssssshh!! Meghallanak! – Mondtam neki. Erre elmosolyodott és azt mondta. -Persze neked szabad engem kínozni és csöndben kell maradnom? Akkor mit szólsz ehhez? – Ezzel rámarkolt a farkamra. Felsóhajtottam, és belenéztem a vágytól csillogó huncut szemeibe. -Ugye egész nap erre vártál? – Kérdeztem.
-Igen. Nem tudtam elképzelni hogy mi tart vissza attól, hogy hozzám érj. Folyamatosan célozgattam rá, de nem vetted észre.
-De igen, csak nem voltam benne biztos, de akkor térjünk is vissza a lényegre. – Ezzel elkezdtem körbe körbe masszírozni forró pinusát és a számat a szájára tapasztottam, hogy ne tudjon hangoskodni. Két három perc után kihúztam a kezem a lábai közül és benyúltam a pólója alá, felhajtva a melltartót, és rámarkoltam formás melleire.

Gyúrtam, simogattam őket. A bimbóit izgattam, csipkedtem csavargattam. Pár perc után felültettem az ölembe. Meg szerencse hogy az előttünk lévő háttámla jó magas volt és nem sok minden látszott. Kicsatoltam a melltartót, és leügyeskedtem róla. Ő közben vadul csókolt és mozgatta a csípőjét rajtam, minek következtében nagyon felizgultam én is. Felhajtottam a pólóját és bevettem a számba a mellét. Szívtam és harapdáltam a bimbóját. Láthatóan nagyon jól esett neki.
-Nem akarunk kicsit továbblépni? – Kérdeztem vágytól elhaló hangon. Ő csak bólintott és visszaült a helyére. Kigombolta a nadrágját, és bugyival együtt letolta. Végre megláthattam csodaszép borotvált punciját, ami szemmel láthatóan nagyon nedves volt.

Megcsókoltam és elkezdtem izgatni a csiklóját. Mindeközben ő kicsatolta az övemet, és kihámozott a nadrágomból. Elővette meredő faszom és elkezdte verni. A szemembe nézett azzal a tipikus huncut mosollyal és megkérdezte hogy szeretném e hogy bekapja. Mit sem akartam jobban szóval rávágtam hogy igen. Erre lehajolt és a tövétől a makkig vegignyalta. Nem vette be egyből. Kicsit nyalogatta mint délelőtt azt a fagyit amit ettünk. Nem bírtam tovább a kínzást. Megfogtam a haját, és rányomtam fejét a farkam. Nagyon jól esett ahogy beleeresztette a szájába férfiasságom. Először csak a makkot kapta be és elkezdte szívni, közben nyelvével izgatta azt. Aztán beljebb vette és ki be járatta a szájában. Nagyon jó érzés volt. Én eközben a punciját izgattam.

Az egész helyzet annyira felizgatott, hogy egy buszon, ahol akármikor megláthatnak épp szexelni készülök, hogy nem bírtam tovább. A fejét erősen rányomva a faszomra elkezdtem élvezni. Nem engedtem neki hogy elhúzódjon, ezért kénytelen volt mindent lenyelni. Vagy fél percig pumpáltam a torkára a gecim. Miután végeztem felemelkedett és szemrehányóan nézett rám.
-Remélem hogy nem csak ennyit tartogattál nekem, mert akkor nagyon mérges leszek.

Neked jó volt eddig, de én tocsogok annyira nedves vagyok. – mondta.
-Szerinted hagynálak kielégítetlenül? – feleltem neki, ezzel megfordítva őt. Letérdeltem a két szék közé és odahajoltam lucskos puncijához. Végigcsókoltam a combjai belső felét és mire a lényeghez értem már majdnem a határon volt csak az előjátéktól. Nem teketóriáztam tovább. Belenyaltam gyönyörű, borotvált pinusába. Erre hangosan felnyögött. Ránéztem és mutattam neki hogy maradjon csöndben. Szerencse hogy elég hangos volt a busz. Máskülönben már rég meghallottak volna minket. Elkezdtem fel alá mozgatni a nyelvem, egyszer a csiklóját izgatva vele, egyszer a huvelyébe csúsztatva. Két három percig csináltam így, aztán gondoltam rásegítek kicsit, mert éreztem hogy kezd újra éledezni a faszom.

Benyálaztam középső ujjam és bedugtam neki. Ki be húzogattam, közben nem hagyva abba a csiklója nyalását. Pár másodperc múlva már két ujjal ujjaztam, aminek az lett a következménye, hogy hatalmasat élvezett. Kezére harapva tartotta vissza a sikolyát. Éreztem hogy hüvelye szorítja az ujjaim. Levezetésnek még adtam pár puszit a pinájára meg köré, aztán felhúzódtam mellé. Látta hogy újra bevetésre kész állapotban vagyok, ezért rám ült. Megfogta farkam és a hüvelyéhez illesztette. Lassan beleereszkedett. Mikor teljesen benne voltam hatalmasat sóhajtott és elkezdtett mozogni. Nagyon szűk és forró volt. Mennyei érzés volt ahogy ez a csodálatos szépség a farkamon mozog egy busz hátuljában.

Közben folyamatosan smároltunk. Kéz kezemmel az izmos fenekét fogtam és úgy mozgattam fel alá magamon. A jobb kezem középső ujját a szájához tettem, mire ő engedelmesen szopni kezdte. Pár másodperc után elhúztam előle és a feneke lyukához tettem. Elkezdtem izgatni és síkosítani a bejáratát. Masszíroztam kicsit, aztán szépen lassan benyomtam neki az ujjam. Erre odahajolt a fülemhez és belenyögte hogy ez nagyon jó. Miközben ujjaztam a fenekét, folyamatosan dugtam alulról a punciját. Éreztem a farkamon az ujjamat, ami nagyon izgatott. Egyre gyorsult a levegővétele, én meg amennyire a helyzetem engedte egyre erősebben basztam. Körülbelül két perc múlva éreztem hogy összeszorul a hüvelye és élvezni kezd.

Teljesen ráhúztam a farkamra és megálltam a mozgással. Élveztem ahogy a puncija szorít. Mikor elült az orgazmus utolsó hulláma, leszállítottam magamról és megfordítva vissza ültettem. Így odafértem a csiklójához. Elkezdtem mozogni benne, közben izgatva őt az ujjaimmal. Tudtam hogy nekem nincs sok hátra, de még ki akartam belőle hozni legalább egy orgazmust. Így begyorsitottam és ujjaim sebesen pörögtek csiklóján. Két perc sem kellett így ebben a pózban és ismét élvezett, de most nem álltam meg és nem hagytam neki időt hogy összeszedje magát. Folyamatosan basztam a szűk kis punciját, míg éreztem hogy ismét jön neki az orgazmus. Negyedjére élvezett el tőlem. Ez a tudat bennem is átszakította a gátat.

Mikor összeszűkült a hüvelye, elkezdtem pumpálni belé a spermám. Közben hangosan felnyögtünk mindketten. Már nem érdekelt hogy meghallanak e minket vagy sem. Csak az számított hogy egymásba vagyunk olvadva és ugyanazt a csodát éljük át. Élvezés után percekig mozdulni sem tudtunk. Csak ült rajtam, benne a faszommal és pihegett. Aztán lassan leszállt rólam. Valahogy visszatartotta hogy kicsorogjon belőle a gecim. Felvette bugyiját, majd a nadrágját. Aztán odahajolt a még félmerev faszomhoz és nyelvével letisztogatta. Utána én is rendbe szedtem magam és egymásra dőlve elaludtunk.

Nem sokkal később a sofőr hangja ébresztett minket, hogy 5 perc és megérkezünk. Összeszedtük a cuccainkat, és mikor megállt a busz leszálltunk. Kéz a kézben sétáltunk hazafelé.
-Nem akarsz átjönni hozzám? Nincsenek otthon a szüleim. Csak ketten lennénk a lakásban holnap késő délutánig.
-Hát, mivel nem szeretném hogy bármi baja essen a kisasszonynak éjszaka az üres házban, ezért örömmel elkísérem. – mondtam vigyorogva és kacsinottam egyet. Kézen fogva sétáltunk haza hozzájuk. Közben beszélgettünk erről arról. Mikor hazaértünk felmentünk a szobájába és lepakoltuk a cuccokat. A strandos dolgokat kivittük a fürdőbe és ledobtuk a földre őket.


-Ha már itt vagyunk nem gondolod hogy kéne egy gyors zuhany alvás előtt? Elég sok minden történt ma. -mondta, azzal elkezdett megszabadulni ruháitól.
Nem kellett kétszer mondania, már dobtam is le magamról a nadrágot meg az inget. Fél perc múlva meztelenül álltunk egymással szemben. Odaléptem hozzá és megcsókoltam.
-Gyönyörű vagy! -sóhajtottam fel.
Ő rám mosolygott és a kezemet fogva behúzott a zuhanyba. Közben láttam hogy combja belső felén csorog le a magom. Nem tudom miért, de ez nagyon felizgatott. Ennyire perverznek lenni, az ő részéről is, meg az enyémről is. Beléptem mögé a zuhanyba és behúztam a függönyt. Közben ő megeresztette a vizet és azzal volt elfoglalva, hogy beállítsa a hőfokot. Mögé léptem, átkaroltam a derekát és belecsókoltam a nyakába. Közben az egyre jobban meredő farkam a fenekéhez nyomtam.

Mikor megérezte, elkezdte hozzám dörzsölni magát, aminek az lett a hatása, hogy teljesen megkeményedett a szerszámom. Közben folyt ránk a forró víz. Éreztem hogy visszaáramlik belém az erő. Simogattam a testét. Először a hasát, majd a melleit. Aztán egyik kezemmel lenyúltam a lábai közé és izgatni kezdtem duzzadt csiklóját. A farkam közben alulról a vájataban csúszkált. Elkezdtedd nyögdécselni. Bedugtam két ujjam a huvelyébe és mikor kihúztam tiszta geci volt még az előző menet miatt. Megfogta a kezem, odahúzta a szájához és lenyalta az ujjaimat. Ekkor már nem bírtam várni és becsúsztattam a farkam a puncijába. Izgató volt a tudat hogy még benne van a spermám és úgy dugom meg. Két kezével megtámaszkodott a zuhany falán, én belekapaszkodtam a csípőjébe és teljes erőből baszni kezdtem.

Most már nem kellett visszafogni magunkat, ezért bármilyen hangosak lehettünk. Én nyögtem, ő sikított az élvezettől. Pár perc múlva elélvezett. Felhúztam magamhoz, megfordítottam, és az egyik lábát felemelve ismét beraktam neki. Szájból szájba lélegeztünk, miközben dugtam. Valósággal összeforrtunk egymással. Ömlött ránk a forró víz, felhevült testünk pedig sóvárogva fogadta azt. Hiába voltam túl már két orgazmuson, tudtam hogy most nem fog sok idő kelleni. Körülbelül még 10 percig dugtam így. Közben volt még egy hatalmas orgazmusa ami miatt majdnem össze is esett, aztán éreztem hogy nem bírom tovább tartani magam.
-Mindjárt el fogok élvezni! -lihegtem bele a szájába. -Mehetek beléd megint?
-Szeretném ha most a számba és a melleimre élveznél. -válaszolta.

Így hát kihúztam a farkam szűk pinájából, ő gyorsan letérdelt, és bekapta a duzzadó péniszem. Fel perc múlva összerándultam és elkezdtem élvezni. Az első pár löketet a szájába nyomtam, aztán kivette és a melleire folytatta a maradékot. Utána felállt és huncut mosollyal megcsókolt. Éreztem hogy tele van a szája a saját spermámmal. Megpróbáltam elhúzódni, de nem engedett. Átfolyatta a számba a gecit és úgy csókolóztunk. Megadtam neki magam. Ha már ennyi jót kaptam tőle, nem fogok egy ilyen kis dologra nemet mondani. Pár percig még smároltunk, aztán lemostuk egymást tusfürdővel jó hosszan simogatva a testünket. Ezután már csak arra volt erőnk hogy megszárítkozzunk, bemenjünk a szobájába és ledőljünk az ágyra. Pár perc után mindketten mély álomba merültünk….