Szex, fiatalabb fiúval

A történetem, mint manapság oly sok minden, az interneten kezdödött. Mivel a házasságom elég hamar tönkrement és nem talált rám egy újabb szerelem vagy társ, így elég hosszú időn át egyedül neveltem a fiam, dolgoztam, majdhogynem megszoktam a magányt. Aztán ahogy betöltöttem a 40-et újra előjött, hogy jó volna valakihez hozzábújni. A fiam már 17 éves, elég idős hogy ezt megértse, sajnos kiskamaszként nem tudta elfogadni ha próbáltam ismerkedni. Nyilván nem emiatt, de ez is közrejátszott, hogy egyedül maradtam ilyen hosszú időre. Nos megbeszéltük, támogatott, így regisztráltam egy társkereső oldalra. Ami mondhatni hogy totális kudarc volt hisz én kizárólag komoly kapcsolatot szerettem volna, de egyik sem úgy alakult. Rengetegen írtak rám, de hol idősebb, hol fiatalabb, hol nős…

Igérethegyekkel találtam magam szemben. Sajnos többször megégettem magam, belefutottam 3 numeravadász férfiba is, akikkel minden stimmelt csak épp 2 nős volt, a 3. pedig bevalotta, hogy ő nem is akart mást, csak egy éjszakát… Persze ezt nyilván az éjszaka után közölte sms-ben… Eközben már szinte a regisztráciom óta volt egy levelezőpartnerem, akivel jókat dumcsiztunk, de én már a leges legelején megmondtam neki hogy köztünk semmi nem lehet, max levelezés. Ő Zoltán 21 éves fiatal srác, és hiába próbáltam lebeszélni, lerázni magamról, mindegyik csalódásom után újra és újra feltünt. Nagyon jókat dumcsiztunk szinte a mániája lett randira hívni pedig vagy szászor visszautasítottam. Ha nem ezerszer… 😀 Nos a 3. csalódás után megint felbukkant és ismét próbált vigasztalni.

Nagyon pozitív és értelmes fiú, így tényleg jobb kedvem lett ha váltottunk pár levelet. Ismét kérte hogy menjek el vele egy moziba semmi több stb stb.. Mindig a mozi vagy a kávézás. 🙂 A baj csak az volt, hogy amellett hogy eszméletlen fiatal volt hozzám, (ő21, én 40) még nem is tetszett… Ám meggyőzött legyen! Egy mozi, egy élö dumcsi és viszlát. Lyukat beszélt a hasamba! 😀 A randira nem készültem különösebben, de izgultam ahogy szoktam minden alkalommal amikor ideggenel találkozom. Nos Zoli élőben sokkal jobban nézett ki, mint a képeken! Ez is ritka. A képein egyáltalán nem tetszett, de élőben egy magas vékony fiu, félhosszú szőke hajjal, megnyerő mosollyal, kellemes kisugárzással. Bár totál zavarba volt a kis nagyszáju mikor szemtől szembe találkoztunk, de egy puszival és kézfogással oldottam a feszültségét.

Talán még mindig ott állnánk szótlanul ha rajta mulik! 😀 Szerencsére megeredett a nyelve és remekül telt a délután, nagyon meglepett, mind viselkedésében, mind udvariasságban abszolút meghazudtolta a korát. A telefonját egyszersem nyomta meg például… 😀 csak a randi után, mert hazaérve már email várt. Újból megnyugtattam hogy köztünk nem lehet semmi (bár ebben akkor már én sem voltam olyan biztos). Sőt a jol sikerült randi átfordította bennem a dolgot, illetve a nagy igyekezete is tetszett. Egy hónapot leveleztünk gyakran került szóba a szex is, és mivel Zoli bátor volt a neten, a hímtagját is többször elküldte… Tetszett a farka bár ezt nyilván nem mondtam neki, sőt leteremtettem érte, de úgy voltam vele mi van ha élőben ez is jobb… Beleegyeztem a 2. randiba, ismét mozit akart de én nem.

Magunkhoz hívtam mikor a fiam nem volt otthon. Nem kicsit lepődött meg, ismét bátortalanságot észleltem rajta… De azért eljött! 🙂 Magamon pedig kirobbanó bátorságot észleltem hisz emailen szinte mindent megbeszéltünk a randit illetően. Igen, nem árultam zsákbamacskát. Szeretném ha igazi férfiként viselkedne… 😛 Minden részletet megbeszéltünk egy bugyi-poló kombinációban nyitottam ajtót… Mire a kis drágám ismét lefagyott, úgy kellett behúznom és megcsókolnom… Amint a popsimra tettem a kezét, magára talált, többet nem kellett noszogatnom. 🙂 Miért jöttél Drágám?? kérdeztem kissé álnaívan, mire ő: hogy jól megdugjalak… Helyes nevettem és lehuppantam a konyhaszékre szétnyitott lábakkal… Gyere Kincsem szép sima neked… hívtam magam felé, mire ő rögtön térdre rogyott a lábaim közé és mohon nyalni kezdte a puncim a bugyimon át, majd azt félrehúzva.

Ügyesen nyalizott, a kezét elkértem és a puncim bejáratához vezettem. Ujjazz meg közbe!! Az első orgazmus így nyalva ujjazva ért a széken. Szuper volt. Gyors helycsere és már én nyaltam, szoptam a farkát kézimunkával kiegészítve. Nagyon szép szerszámod van, mondtam és a kezét a fejemre tettem… irányíts bátran ahogy szeretnél! Megjött a bátorsága ismét a kis Drágámnak, innentől érezhetően huzótt rá a farkára, egészen a csúcsig. Tudtam az emailekből, hogy a számba szeretne élvezni így elsőre megadtam neki ezt az élményt. 🙂 Csak ugy ömlött belőle a friss sperma, rég nyeltem ilyen finomat! Kiadós, krémes nagy adag. 🙂 Nagyon ízlett, szép tisztára nyaltam neki, majd kézenfogtam és az ágyamhoz vezettem.

Gyere Picim helyezd magad kényelembe és ledobtam a pólóm és a bugyim. Ő is levetkőzött és bebújt mellém. Ruhában kimondottan vékonykának tűnt, meztelen viszont szálkásan izmos, kockás hassal… Huhh ez is pozitív meglepetés… A farka szép méretes, selymes… Beszélgetés közben csakhamar újra simizni kezdtem és beléfolytottam a szót. Lecsusztam és szopni kezdtem, mire kövé dermedt újra a dorongja. Meglovagollak te kis Drága, verd belém!! Totál izgalomba jött, erősen belemarkolt a fenekembe mikor ráültem és a bejárathoz igazítottam a farkát… Csókolózva lovagoltam meg és csakhamar éreztem h a kis Drága élvezni fog, hangosan bátorítottam: Gyere Kicsim, gyere verd belém!

Miután megtankolt, lefordultam róla és megkértem, hogy amíg bír dugjon még hátulrol, közben a puncim simiztem így én is a csúcsra jutottam újra… Nagyon jól erőre kapott, hátulrol dugi közbe újra bekeményedett a dákoja és élvezett a végén… Fiatalság… 🙂 Csókolóztunk és megbeszéltük hogy találkozunk még, de ha talál egy korban magához illő lányt akkor befejezzük ezt, de addig élvezünk még párat. Azt hogy segítettem külön megköszönte, bevalotta hogy nagyon izgult, hogy mit szabad és mit nem. Ügyes vagy nagyon Drágám nincs miért izgulnod, bátorítottam ismét. Még 5 randink volt mielőtt becsajozott és azóta nekem is van párom, de nagyon jól esik visszagondolni rá! Minden jót neked Zolika, köszönöm hogy voltál nekem!