Spontán szex

Történt egy szép fülledt meleg nyári napon mikor hétvégén elutaztam hozzá, mert nem egy városban laktunk, hanem volt köztünk kb. 80km távolság. Mindig kocsival jött elém az állomásra, és olyankor feszes miniszoknya volt rajta, csini top, szép volt az összkép. Már egy hete nem láttuk egymást, így szenvedélyes csókkal üdvözöltem Szerelememet. Hazakocsikáztunk, anyukája márt várt az ebéddel. Gyorsan megebédeltünk majd beviharoztunk a szobába.

Azonnal elfoglaltuk az ágyat, és vadul csókolóztunk, simogattuk egymás testét, én a melleit, lábait, puncusát. Egyszer szóltak a szülei hogy a keresztszülők megérkeztek, üdvözöljük őket. Gondolhatjátok ez milyen frankón jött. Mielőtt kimentünk volna a szobából, észrevettük hogy a rövidgatyámon ott az átnedvesedés nyoma. Gyorsan ráhúztam a pólót, hogy ne látszon. Megvolt a jópofizás, és csendben elszivárogtunk a konyhából. Azt tudni kell, hogy cserépkályha volt a fűtés, és a szobája és a konyha pont egy falon volt. Szóval akinek jó füle volt az meg tudta hallani amit akart. Ahogy beléptünk a szobába, Kata magához rántott, megcsókolt, és a fülembe súgta hogy -most rögtön akarlak…


Gyorsan felhúztam egy gumit, és lelöktem az ágyra, misszonáriusban nyársaltam fel farkammal, és rendesen be volt pörögve. Élveztük a pillanatot, éreztem hogy hamar végem lesz, de neki is. Akkorát élveztünk, hogy alig tudtuk visszatartani a hangunkat. Rendesen beleizzadtunk a műveletbe, de nagyon jó volt. Egymás mellett pihegtünk még egy picit, majd visszamentünk a többiekhez. Egyedül a nővére tudta hogy hol és mit is csináltunk…..