Megvalósult álom

Ha ismerkedni szeretnél? Ha csak beszélgetésre vágysz? Ha szexpartnert keresel? Mindezeket a lehetőségeket megadja a facebook! Az ismeretlen ember észrevétlenül ismerőssé válik és életed mindennapjainak részesévé válik. Ez történt velem is. De hogyan? 2 évvel ezelőtt egy ismeretlen szolnoki srác üzenetet és képet küldött. Kicsit meghökkentem az üzenetet olvasva. Ugyanis felajánlja, bármikor megszoptat. A képen hatalmas méretű farkat láttam. Nem akartam hinni a szememnek! Ilyen nem létezik! Mégis, hiszen látom! Elképzeltem, ahogy a kezemben tartom a nagy faszát, nyalom, szopom mindaddig még az arcomra nem élvez. Micsoda álom! Ez az is marad, hiszen a nagy korkülönbség miatt a személyes találkozásra nem kerülhet sor.

Dávid ezt elfogadta. Azonban a visszautasítás ellenére nem szakadt meg a kapcsolat, folytatódott a beszélgetés. Természetesen az elsődleges téma a szex volt. Majd később szóba került a munka, a barátok. Olykor eszembe juttatta, hogy továbbra is szívesen megszoptat. Ha nem akarom, akkor legalább verjem ki. Látni szeretné az arcomat, amikor elélvez. Titkon vágytam rá, de az elveimet nem seperhettem le az asztalról, mint a morzsákat. A napokban beutaztam Szolnokra, mert rám tört a vásárlási láz. Az autóbuszról leszállva, épp a zebrán mentem át, amikor megcsörrent a telefon. A táskámban kerestem a mobilt, amikor neki ütköztem valakinek. Felpillantva egy sötét szemű, roppant ismerős arcot véltem felfedezni. De a meglepetés ereje miatt nem tudtam, ki ő.

Kellemes, szexi hangján a nevem szólítva együtt folytattuk az utat. A zebra végére érve csaptam a homlokomra és ismertem meg. Ő Dávid, az ismeretlen ismerősöm. A járdán álldogálva beszélgettünk, amikor felajánlotta, meghív egy kávéra, nem messze lakik. Örömmel elfogadtam. Nagyon szép lakásban ittam a kávét, amikor közölte, hogy megmutatná a nagy faszát. Nézzem meg a valóságban is. Sőt szívesen ki is veri, hogy láthassam, ahogy sugárban spriccel a geci. Sokáig ellenálltam! Utána arra gondoltam, mi baj származik abból, ha megcsodálom teljes pompájában a faszát és megnézem az orgazmusát. Semmi! És senki nem tudja meg. Még én döntöttem volna, Dávid leült és verni kezdte a faszát. Szemben ülve néztem, ahogy keményedik a fasza. Akkor jutott eszembe, hogy mit ér az ember álma, ha nem valósul meg.

Itt van előttem Dávid, hatalmas méretű fasza, amit kezembe tarthatnék, számba vehetném!!! Eljött az idő, hogy valósággá váljék az álom! Nem haboztam tovább, felálltam, Dávid elé térdelve átvettem a kezéből a farkát. Mosolyogva rám nézett és örömmel átadta a nagy faszát. Ráköptem a makkra és két kézzel verni kezdtem a faszát. A csuklóim körkörös mozdulatokkal siklottak fel-és le. Néhány perc után a nyelvem váltotta fel a kezemet. Alulról felfelé, a golyóktól a makkig nyaltam a faszát. A makkhoz érve körbe nyaltam, majd ki-és becsúsztatva a számba, izgattam. Utána fentről lefelé siklott a nyelvem. A golyóknál megálltam, nyaltam és nyaltam, majd egymásután a számba vettem, szoptam és szoptam, hangosan cuppanva kivettem a számból.

De nem csak a golyók cuppanásának hangját lehetett hallani, hanem Dávid élvezet hangjait is, melynek örültem. Elérkezett az idő, hogy számba vegyem a gyönyörűséges faszt. Nem tétováztam már be is kaptam, elkezdtem mozgatni a fejem. A fejem először lassan mozgott, hiszen szokatlan volt számomra ez a nagy méret. Dávid ezt tudta, s megfogta a fejemet, hogy segítsen. Átvett irányítás mellett egyre gyorsabban mozgott a fasza a számba s egyre mélyebbre is került. Öklendeztem, de ez természetes velejárója volt. Nem volt kellemetlen, sőt élveztem. Amikor benn volt a farka, egy pillanatra megállt, elengedte a fejem, s kicsúszott a fasza a számból. A kezem rákulcsolódott a faszára és vertem. Ismét bekaptam a faszát és Dávid nyomta a fejemet a faszára, mozgatta, mozgatta ..addig még el nem érkezett az idő.

Megkért, hogy adjam oda neki az asztalra készített poharat. Nem tudtam, miért kell neki. De néhány másodperc múlva kiderült. S az is, milyen sugárban lövell a geci. Hihetetlen, hogy ilyen szépen spricceljen a geci. Csak néztem és ámultam! Dávid a geci egy részét a pohárba lövellte, a többit pedig az arcomra. Amikor befejezte, a gecis pohárba öntötte a pezsgőt és megkért igyam meg. Ugyanis tudta, hogy nem nyelem le tisztán csak a gecijét, valamint a pezsgős geci egy megállapodásunk része volt. Azonban ezen a napon nem csak a megállapodást teljesítettem, hanem megvalósult az álmom!