Kipókhálózva

Üdv, 42éves,elvált nő vagyok akit kb. 6 év után nagyon megbaszott egy fiatal fiú. A barátnőm fia, 17éves, tavaly augusztus óta, hetente megkefél. Nincs gyerekem, nem lehet, ezért is váltam el. Megpróbáltam más pasikkal, nem hittem a dokiknak. Aztán 6 év szünet,úgy alakult, nem voltam pasival. Nem vagyok szép nő, de állítólag a testem jó. 178 magas, 52kg, rövid fekete hajú, feszes a fenekem, a melleim nem nagyok.

Vettem magamnak egy műfaszt már rég, néha játszottam vele. Augusztusban, elmentem nyaralni a barátnőmékkel, a férjével és a fiúkkal. Robit, a fiút, kicsi kora ota imádtam, nagyon jól elvoltunk egymással. Akkor szakított a csajával, ezért jött ő is velünk. Talán ezért is volt annyira rámenős, de nem szemtelen. Első este táncoltam vele, akkor még véletlennek gondoltam hogy a fenekem markolta. Másnap, a part közelében napoztam az úszómatracon, szándékosan lefröcskölt párszor. Behúzott a mélyebb víz felé, dumáltunk.

Hason feküdtem, tüzelt a hátam a combom a fenekem a naptól. Mondtam a fiúnak, locsoljon le mielőtt a vizbe megyek. A vizes kezével simogatta a hátam, combjaim majd a fenekem. A vízbe csobbantam én is, Robi hátrált tőlem, nem tudtam miért. -Mivan? -kérdeztem. -Semmi -felelte -tényleg. Össze raktam a képet, a fenekemet fogta utoljára. -Áll a cerka? -kérdeztem nevetve. Robi picit mérgesen válaszolt -És ha igen, baj? Mellém lépett és a kezem a farkához húzta. -Fogd meg, tőled ilyen -mondta. Nem tagadom, rég fogtam faszt, akkorát meg soha.20/5-ös isteni farka van a fiúnak.

Elővettem a fürdőgatyábol, nem gondolkodtam, húzgáltam a kemény farkát. Nem láthattak minket, mármint amit csináltunk a víz alatt. Hamar elsült a kemény farka, nyögött nagyon a fiú, de kifejtem az összes gecit belöle. Vissza tettem a farkát a gatyába -Akkor most is tőlem ilyen -mondtam és megpusziltam az arcát. Nem szóltunk egymáshoz estig, de nem tagadom, a farkán járt az eszem. Nem tudtam aludni, kb. éjjel 2 volt már, lementem a vízhez úszni. Aztán hallotam egy csobbanást, majd megláttam Robit.

Szónélkül egymásnak estünk, csókolózunk, egymás testét kutattuk. Alig 5 perc múlva, a farka az éhes pinámban volt. Állt a vízben és úgy vett a farkára, a nyakában csimpaszkodva, hagytam basszon meg. Amikor nem bírt tartani, hátulrol dugta belém a nagy farkát. Isteni volt, nem fájt, pedig ekkorával még nem dugtak. Éreztem, amit már rég nem, elfogok élvezni. Rátoltam magam a farkára, tövig bennem volt, így élveztem el. Robi picit lassított, a melleimet markolta, aztán belém engedte a forró gecit.

Tekergettem a csipőm, járt a pinám a farkán -Készvagyok -nyögte ki a fiú- nincs tovább. Megfordultam, megcsókoltam -Köszönöm, jól megbasztál- mondtam -kipokhálóztad a pinám. Úsztunk egy jót de mielőtt vissza mentünk volt a nyaralóba, egy stégen leszoptam a farkát. Minden csepp gecijét lenyeltem, amit, mint kiderült, egy lány sem akart. Robi délelőtt 11-ig aludt, az apja szerint becsajozott az éjjel, pihen. Ha nem is csajozott de bezitázott, mosolyogtam magamban.

Azóta heti rendszerességgel kefélünk a fiúval. Volt amit velem csinált először, de volt amit én vele. Pl: én leszopom, és néha mélytorkozom a nagy farkát. Az anált én nem csináltam soha, ő igen, csak fájt a lányoknak. Nem a kedvencem nekem sem, de ha beindulunk, berakhatja oda is a farkát. A szülei nem tudják szerencsére, egy kikötésem van a fiú felé, jól kell tanulnia. Csak akkor baszhat meg, eddig szerencsémre, jól tanul. Tudom eljön majd az is, mikor már nem engem akar, de addig kihasználom a lehetőséget.