Barátnőm és barátaim

30 éves vagyok, a mostani barátnőmmel már lassan egy éve vagyunk együtt. Rékának hívjak. Olyan lányokat szeretek akiket lehet irányítani meg tanítgatni, hogy milyen a jó szex. Eleinte kicsit félénk és vissza fogott volt, de nem kellett sok idő mire kezdett feloldódni szex közben. Egyre jobban kezdte megismerni a vágyaimat. 2 hónap után már nem csak a szobában dugtunk. Kezdtem bevezetni hogy a kocsiban is csináljuk. Volt hogy reggel mentem érte és vittem suliba, előtte lenyomtunk egy gyors menetet meg iskola után is mielőtt haza vittem. Jött a következő dolog hogy elkezdtünk közösen pornó filmeket nézni. Bevezetésként gyengéd sima filmeket néztünk.

Rékának eleinte furcsa volt, de kezdte meg szokni és kezdte élvezni. Majd kezdtem bevezetni az olyan filmekbe amiket én szeretek. Nekem a gruppenek jönnek be nagyon. Kezdte élvezni hogy már kész nőként tekintek rá. Vittem vásárolni meg amikor eltudott otthonról szabadulni bulizni. Mikor együtt voltunk és néztük a filmeket elkezdte puhítani hogy nincs-e kedved kipróbálni amiket a filmeken láttunk. Kicsit zavarba jött és nem igazán válaszolt. Helyette rám mászott és egy hatalmasat keféltünk. Teltek múltak a hónapok. Következő dugásunknál Réka választott filmet. Meglepetésemre gruppent rakott be. Rákérdeztem hogy kezdted megkedvelni? Kezd izgalomba hozni jött a válasz Rékától. Lenne e kedved kipróbálni kérdeztem? Lehet, és elpirult. Jövő hétvégén lesz a 18dik szülinapod kéne csinálni egy jó bulit. Az jó lenne jött a válasz Rékától.

El tudsz szabadulni otthonról kérdeztem? Szerintem igen anyum a barátnőjével megy wellneszezni én meg azt mondom, hogy a barátnőmnél leszek. Ez szuper és adtam neki egy csókot. De előtte elmegyünk vásárolni. Juj ez szupi mondta Réka. Hazavittem és elkezdtem hívogatni a barátaimat. Csütörtökön suli után elmentünk vásárolni. Először fehérnemű boltba mentünk. Ott egy rózsaszínű melltartó meg tangát és harisnyatartót meg harisnyát vettünk. Utána néztünk ruhát. Fekete mini ruhát néztem ki neki elöl és hátul mély kivágással. Beadtam a próbafülkébe neki. Kérdezte hogy nem nagyon kihívó? De igen, de nem baj nagyon dögös vagy benne. Legszívesebben már itt megdugnálak olyan vadító vagy benne. Adott egy csókot és mondta hogy türelem. Mentünk cipőért. ű

Na akkor válassz mondtam Rékának. Jött egy fekete térdig érő csizmával és kérdezte hogy ez tetszik? Igen. Fizettem. Mentünk enni. Réka mondja hogy lassan mennem kell haza. Elindultunk a kocsihoz bepakoltam és beültünk. Adtam neki egy csókot és mondtam hogy most van a később. Itt akarod kérdezte Réka? Igen és most! Elő is vettem a farkamat, ráhajolt elkezdte szopni. Istenein tudsz szopni. Egyre gyorsabban dugtam a száját, közben simogattam a melleit meg a popsiját. Visszahajolt és elkezdtem kigombolni a farmerját majd lehúztam utána a bugyiját is. Benyálaztam a punciját, áthúztam magamhoz és beleültettem. Szépen elkezdett lovagolni, közben csókolóztunk. íA popsiját simogattam, majd egy ujjammal elkezdtem izgatni popsilyukát és finoman bedugtam neki. Egy halk nyögéssel jelezte, hogy élvezi. Majd egyre fokoztam a tempót.

Egyre jobban lihegett és egy utolsó lökéssel tele élveztem a punciját. Vállamra tette a fejét és lihegett. Adtam neki egy csókot, ez isteni volt. Már nagyon belejöttél. Igen jó volt a tanárom, válaszolta Réka. Visszaült a helyére, majd megtörölte magát. Kérdezte hol a bugyim? Nálam van de nem adom vissza. Jó, tied lehet felkapta a farmert. Megigazgatta magát mielőtt elindultunk, mondtam neki hogy volt néző közösségünk ketten bámultak ahogy szoptál meg lovagoltál. Kicsit meglepődött. Miért nem zavartad el őket? Engem nem zavar ha néznek. Ami szép, azt nem kell takargatni. De szerintem tetszettél nekik ahogy láttam a kéz jelekből. Lett egy jó napjuk. Elindultunk hazafelé. A ruhákat hazaviszed? Nem, nehogy anyu megtalálja, abból lenne csak balhé. Jó, akkor nálam lesz és majd a buli előtt átöltözöl.

Nyolcra gyere majd szombaton. Jó. Adtam neki egy csókot majd kiszállt és bement a házukba. Szombat reggel hívott a haver, hogy hányra jöjjenek. Mondom 22re gyertek. Jó buli lesz! Végre megérkezett Réka. Szia, adtam neki egy csókot. Gyere bemutatom egy barátnőmet ő Marcsi, szia Réka vagyok. Majd segít neked az öltözésben meg a hajadat és a sminkedet is megcsinálja. Mikorra jönnek a barátaid, kérdezte Réka? 22re, feleltem. Addig kicsit alapozunk az estére, hoztam egy üveg pezsgőt és koccintottunk. Szóltam nekik hogy lemegyek még egy kicsit pakolni addig legyetek jók. Lementem pár dolgot átrendeztem hogy tudjunk hol táncolni, meg hátul a sarokban kinyitottam két rekamiét is és összetoltam.

Beállítottam a bárpultot, a hűtő tele piával, világítás maradt még hátra hogy beállítsam hátul kicsit félhomály legyen. Így jó lesz minden, visszamentem a lányokhoz. Látom belehúztak, mert még egy pezsgős üveg volt az asztalon. De ők sehol. Benéztem a szobába de nem voltak ott. Akkor maradt a fürdőszoba. Meg is találtam ott őket. Réka éppen fürdött, Marcsi is készülődött a fürdéshez és kezdett levetkőzni, beszállt mellé. Szép látvány volt. Én is bementem. Kérdeztem hogy mikor végeznek, mert én is le akarok zuhanyozni? Nem sokára jött a válaszuk. Beszállhatok kérdeztem? Nem, majd kacagtak egy jót mert akkor sosem készülnénk el. Most csak mindent a szemnek. Mondták a lányok. És persze közben elkezdtek felizgatni. Ahogy mosták egymás hátát. Majd Marcsi keze ment egyre lejjebb és elérte a Réka punciját, szépen megmosta. Réka egy halk nyögéssel jelezte, hogy tetszik neki a dolog. Én örültem magamban, hogy hagyta magát.

Utána Réka mosta Marcsi hátát. Ő nem volt annyira bátor hogy lejjebb menjen a kezével. Marcsi megfogta kezét és lejjebb húzta, aztán a puncijára rakta. Odasúgta neki: úgy ahogy én csináltam neked. Egyre jobban tetszett a látvány meg hogy a Réka nem utasítja el Marcsi közeledését. Kiszálltak a kádból megtörölték egymást és elindultak a szobába készülődni. Gyorsan le tusoltam, majd kimentem a konyhába még egy pezsgőért, aztán bementem a lányok után. Akkor segítette fel a harisnyát Marcsi, Rékára. Utána felvette a tangát meg a melltartót. Nagyon dögös volt benne. Marcsin meg kék melltartó és kék francia bugyi volt. De szépek vagytok lányok. Köszi jött a válasz. Csinálok pár képet jó. Pár pózoló képet csináltam róluk, majd elkezdték folyatni a készülődést. Már csak a sminkje meg a haja volt hátra. Marcsi elég dögösre csinálta meg. A ruha meg nagyon jól állt rajta.

Marcsi mondja hogy ehhez a ruhához nem kell melltartó. Igen, nagyon látszott a vonala. Levette így már jobb, mondta Marcsi. Kész is vagy. Még hiányzik pár dolog nem? De, a csizma. Felvette. Még valami? Mi? Kérdezte Réka. Elővettem egy dobozt és oda adtam neki. Már csak ez. Kinyitotta egy szép nyaklánc meg fülbevaló. Marcsi segített neki. Így már készen vagy. Nagyon gyönyörű vagy. Meg kurvás mondtam magamba. Marcsi is elkészült. Lassan jöttek is a haverok. Mindenki csak ámulta meg bámulta hogy milyen jól néz ki. Újabb pezsgő bontás és koccintás. Megkapta az ajándékokat. Induljon a buli. Lementünk be a zene és elkezdtünk táncolni. Mindenki meg táncoltatta Rékát. Meg le is tapizták. Egyre jobban belelendült a táncba és elkezdett kacérkodni a többiekkel is. Majd a Marcsival kezdett táncolni.

Kezdett átmenni erotikusba, simogatták egymást. Majd Marcsi megcsókolta Rékát, de nem ellenkezett és vissza csókolta Marcsit. Hangos ovációval jutalmaztuk meg. Táncoltunk tovább. Réka meg Marcsi felmentek én meg utánuk. Kérdeztem Rékát hogy jól érzed magad? Igen nagyon jól, jött a válasza. Nem zavar hogy flörtöltem a barátaiddal meg a Marcsival történt dolog? Nem, mondtam. Tetszenek a barátaim kérdeztem? Jól néznek ki mondta Réka. Miért kérdezted? Amit múltkor mondtál hogy szívesen kipróbálnád a gruppent, itt a lehetőség ha van kedved hozzá? Felhörpintette a maradék pezsgőt, majd mondta hogy igen benne vagyok. Adtam egy hatalmas csókot neki. Mindjárt megyünk Marcsival. Jó. Visszamentem a többiekhez és mondtam nekik hogy benne van. Emlékezetes szülinapja lesz, mondták a többiek. Igen, már régóta vágyom hogy csináljuk többesben is.

Megérkeztek a lányok. Beraktam egy lassú számot és elkezdtek táncolni. Marcsi vette át az irányítást. Elkezdte simogatni a popsiját, majd felhúzta a ruháját és meg villantotta a tökéletes popsiját, közben csókolóztak. A kezével egyre feljebb ment és megfogta a cipzárját, elkezdte lehúzni, majd mögéállt és nyakánál kioldotta a ruhát ami szépen lehullott. Ott állt előttünk egy szál tangában. Fiúk is nagyon ráizgultak és kezdtek levetkőzni. Közben Marcsi elkezdte simogatni a cicijét, majd a keze egyre lejjebb ment, mikor elért a tangájához és szépen lassan elkezdte lehúzni. Réka kilépett belőle majd a fiúknak dobta a tangáját. Marcsi elkezdte simogatni a punciját. Nyögésekkel jelezte, hogy kezdi élvezni a dolgot. Odamentek az ágyhoz és csókolózás közben az ágyra fektette Rékát. Végigcsókolta a testét, majd a punciját kezdte el nyalni és ujjazni.

Marcsi fokozta a tempót, amire Réka hangos nyögésekkel reagált. Marcsi felállt Rékától és jöhetett az első. Rá is feküdt az első és elkezdte dugni. Közben csókolta és a cicijével játszott. Közben Marcsi is levetkőzött és elkezdte felszopni a többieket. Cseréltek, majd más dugta ketten meg szopatták Rékát. Újabb csere, most kutya pózba alították mögé térdelt és elkezdte dugni. Közben a popsiját csapkodta, a másik meg szopatta. Egyre jobban fokozta a tempót, amit Réka hangos nyögéssel meg jajgatással jelzett. Majd egy hangos nyögéssel tele élvezte a punciját. Odament Marcsi, széthúzta a punciját, majd kinyalta. Jött a következő pasi. Bedugta neki és elkezdte dugni a másik meg szopatni.

Kihúzta a kezét és hasra fektette így jobban tudta fokozni a tempót, közben a nyakát csókolgatta és harapdálta. Jött a következő, ő oldalra fordította felemelte a lábát és elkezdte dugni, már lihegett meg jajgatott Réka, odamentem hozzá és adtam neki egy csókot. Mondtam hogy dugjátok meg rendesen. Újabb váltás, egyikük hanyatt feküdt és beleült, elkezdett lovagolni közben szopatták a többiek. Marcsinak mondtam, hogy vegye kezelésbe a popsiját. Odament mögé, előre nyomta, majd elkezdte nyalni és ujjazni a popsiját. Bekente síkosítóval, jöhetsz mondta. Enyém az elsőbbség mondom a fiúknak, mert még a popsija szűz. Odamentem finoman elkezdtem benyomni amit jajgatással meg nyögésekkel jelzett. Bent voltam, szépen finoman elkezdtem dugni, majd fokoztam a tempót, amit hangos jajgatással jelzett. Na most már a popsi se szűz. Ti is dughatjátok a popsit. El is kezdték egymás után.

Odament Marcsi és elkezdtek csókolózni. Megint teleélvezték a punciját, amit Marcsi kinyalt utána. Réka hanyatt feküdt Marcsi meg mellé, és így folytattuk tovább a dugásukat. Most a szájába élveztek Rékának, majd Marcsi oda fordult és elkezdtek csókolózni. Egyikük hanyatt feküdt, majd beleültettem és elkezdte dugni, aztán átrakta a popsiba és fokozta a tempót, egy hatalmas nyögéssel teleélvezte a popsiját. Szép látvány volt. Kicsi pihit tartottunk. Szegényke már nagyon kivolt. Marcsi cirógatta meg csókolgatta. Réka hanyatt feküdt az ágyon, és most egyesével az arcára élveztek. Szép pakolást kapott. Pár képet még csináltak a fiúk, majd öltözködtek és elindultak. Jó buli volt és nagyon jó a barátnőd is, mondták. Visszamentem a lányokhoz mind a ketten már aludtak.

Betakartam őket és hagytam pihenni. Reggel keltem és csináltam a lányoknak reggelit és kávét. Hallottam hogy jön valaki fel, Marcsi volt csak a bugyiját találta és nem akarta felkelteni Rékát. Kávéztunk megreggeliztünk. Megköszöntem neki az estét. Meg hogy jól elvolt a Rékával. Réka is előkerült, nehézkesen ment neki a járás. Adtam neki egy csókot. Kérsz reggelit? Nem, egy jó fürdőt kérek és elmentek a Marcsival fürdeni. Ezeket a Marcsi hagyta itt neked, a krémek segítenek majd. Hasra feküdt, majd óvatosan bekentem neki. Megkérdeztem tőle hogy élvezte-e az estét? Pironkodva mondta, hogy igen élveztem. Majd ha kedved van, akkor megismételhetjük a dolgot. Jó, jött a válasza.