Anya, lánya és én

Erika már gyerekkoromban is tetszett, mindig kövér volt, de nagyon szép arcú, még fiatal korunkban egyszer leszopattam, de több nem történt közöttünk, nem sokra rá elvették feleségül és született egy lánya, ennyit tudtam róla és elsodort az élet egymás mellől minket!
Történetünk 20 évvel később kezdődött, ekkora már a lánya 19 éves volt és egy igazi kis baszni való cafka lett! Egy internetes társkeresőn leltem Erikára újból, nyaralni készültem és szeretem volna, ha valaki velem tart. Amint kidobta a képét az oldal, azonnal rá írtam, mi lenne ha találkoznánk a hétvégén úgyis hazautazom és jó lenne találkozni. Ő belement és megbeszéltünk egy randit is, hozzá mentem fel, mert nem akarta, hogy beszéljenek rólunk, egy ilyen kisvárosban hamar a szájukra vennének mondta ő!

Na szóval eljött a randi ideje én alig vártam, hogy újra lássam, imádom a telt nőket így reménykedtem benne, hogy hamar összejövök vele és talán már ma este megdughatom. Szóval egy virág csokorral, és egy üveg jó drága borral a kezembe értem oda hozzá pontosan a megbeszélt időre. Becsengettem és egy kis idő múlva ott állt az ajtóban Erika csinosan felöltözve, és két puszival üdvözölve behívott a lakásába. Nem volt nagy lakás, de ízléses és tiszta volt, mikor átadtam a csokrot meg a bort udvariasan kiléptem a cipőmből és körbe vezetett a lakáson, két szoba konyha, egy pici étkező és fürdőszoba egyben a wc-vel. Mikor a lánya szobájához értünk bekopogott és egy gyönyörű 19 éves lány állt előttem, volt vagy 110 kg rövid barna haja orr pircingje és szolíd tetkó a mellkasán, imádom az ilyen lányokat.

Szia mondtam neki Attila vagyok már tuti nem emlékszel rám, de régen én is erre laktam. Szia biztos ennyi volt a válasz, bele kapasukodott a nyakamba és szájon csókolt, ezen úgy meglepődtem, hírtelen azt sem tudtam mitévő legyek, Erika nem lepődött meg annyit mondott kislányom ezt majd később! Nem tudtam mire vélni a dolgot, de jól esett a csók!
Ugye nem bánod, ha Barbi velünk vacsorázik és vacsora közben megismeritek egymást, mondtam oké! A vacsora gyorsan zajlott Barbi mellettem, Erika velem szemben ült, elmondták, hogy miután két éve özvegy lett Erika, azóta nem volt férfivel Barbi meg még soha, hiszen kövérsége miatt nem nagyon kedvelik a fiúk, ezért kb. egy éve több a kapcsolat köztük, mint anya lánya, és mikor én ráírtam és randira hívtam ketten találták ki ezt a vacsorát, és szeretnék ha mindkettőjüket megbasznám ma.


Hát ez nagyon meglepett, de kitudna ellen állni Barbi 165 cm magas 110 kg barna hajú kék szemű és gyönyörű arcú fiatal punci, Erika három évvel fiatalabb nálam ő már kövérebb 130 kg rövid barna haj zöldes kék szem és szép arcú nő, mindig vágytam rá, mióta ismerem. Na elég a felvezetésből, szóval a vacsora után azzal a tudattal mentem a hálószobába, hogy mindketten lefekszenek velem, hatalmas franciágy volt a szoba közepén először Erika lépett oda hozzám és megcsókolt aztán jött Barbi is felváltva csókoltak és a csókjaik közepette levetkőztettek engem és egymást, közben anya lánya is csókolóztak, Barbi hanyatt lökött az ágyon és bekapta a faszom amit rögtön kezelésbe is vett kissé ügyetlenül de lelkesen szopta a faszt Erika a heréimet nyalta és figyelte lánya ügyetlenkedését, simogatták újjazták egymást néha csókolóztak, aztán Erika oda szól a lányának.

Figyelj anyuci megmutatja, hogyan kell szopni, és átvette lánya elől a faszom, aztán szopni kezdett, na ez már jó volt egy perc alatt kőkémény lettem és élveztem a nyelvjátékot, miután elegett szopot vissza adta a lányának a faszom és hol felváltva, hol egyszerre szoptak, aztán, mikor elunták barbi ráült a számra Erika meg a faszomra és lovagolni kezdett én meg nyalni a szűz lukat, úgy helyezkedtek el rajtam, hogy közben egymást is csókolhassák sinogathassák, Erika már vagy 15 perce lovagolt és Barbit már szétnyaltam, amikor cserélni akartak, de Barbi ügyetkenkedve ült a faszomra, jó szűk pinája lassan de biztosan csúszott a faszomra, istenem mennyire jó volt, mikor rá ült feksziszent és éreztem a kis vérét a hasamon, aztán elkezdtem lökni az anyja a számon őt nyalom.

A lánya a farkamon őt baszom az anyuci tanitgatja a lányát basznj szegény élvezi de sziszeg a fájdalomtól, de kezdi mozgatni a csípőjét és át veszi az irányitást erika lestorítja a derekam, barbi jól tanul és bessza magát a faszomon, ekkor Erika lesz@ll rólam és eltűnik mindjárt jövök addig csak élvezzetek, barbi kezd kifáradni mondom neki szállj le kicsim állj négykézláb és most én vasszlak téged, mig felveszi a pózt letörlöm a véres faszom, és már beis teszem neki, elkezdem tolni mikir megjelenik Erika és egy felcsatolhatós műfaszt hozz magával, amit elkezd síkosítani, már érzem hogy elfogok menni ekkor barbi kéri élvez belém érezni a karom a gecid, teljesen beleürítem a farkam tartalmát!

Elterülök az ágyon pihenni ekkor Erika ráül a mellemre barbi lebilincseli a kezeimet, aztán olyan történik amire nem számítottam, Erika leszáll rólam és felcsatolja a faszt, rá szól a lányára nyald a lukát és büntessük meg Attilát, most megbasszunk mi is és kélyes mosoly ül ki az arcára, mikor barbi kinyal és tágítja a lukam Erika kíméletlenül belém veri a mű faszt. Nem volt ellenemre, hiszen volt már bennem fasz, de ez más volt, mikor erika megbaszott, utána jött Barbi és ő is felcsatolt evy 20 cm-es faszt és szét kúrt vele! Így aludtunk el, mikor felébredtem újra kezdtük előröl, minden alkalommal megbasztak ők is, nyaralni csak Barbi jött velem, de többet basztunk, mint kirándultunk!