A garázs titkai

Kedves olvasó pár héttel ezelőtti eseményeket osztanék meg veletek. Számotokra nem nagy durranás de nekem újabb lendületet adott a továbbiakhoz. Hogy rövidre fogjam áttételesen egy ismerős nőt környékeztem meg, illetve inkább ő engem.

De röviden az előzmény: Késő este nyitva a műhely ajtaja , belép rajta az ismerős hölgy, nevezzük Zsuzsának. Meglepetten mérem végig, de már mondja is a mondandóját, hogy a kocsi + ez rossz + az rossz és hogy holnap reggel és a többi bla bla bla…

Gürizek mint állat, pár órát a műhelyben alszom, reggel jön Zsuzsa mondja köszike, holnapután kifizetlek, és azzal már szelelni is akar. Mondom neki ez nem így működik, de kiderül csak a duma van, meg ígéret. Megsajnálom, reménykedek hogy nem ver át. Dehogy nem, két hétig még csak nem is hallok róla. Láss csodát megjelenik ismét a műhelynél, ismét ígérget, de fizetni azt nem akar, vagy nem tud. Felmérgelődőm, látja ő is rajtam, ide figyelj most adsz előleget, nincs mit -mondja. De van vágom rá, elő azokkal a csöcsökkel veszem közönségesre, -azt már nem -mondja. Mit képzelsz!

Útját finoman elállom. Derékon ragadom és felteszem a koszos satuasztalra, vinnyog mint a menyét, de nem is ellenkezik igazán. Hátra fordulok, ott maradj ripakodok rá, bezárom a műhely ajtaját. Pár lámpát lekapcsolók, nincs túl meleg, de a napom vége fele járok. Visszalépek hozzá, gombold ki a blúzod utasítom, megszeppenve néz rám, igyekezz, közben combjaira teszem a két kezem, olyan erővel zár össze mint a satu, na majd később visszatérek rá gondolom.

Csak nem gombolkozik, szépen odanyúlok a blúzt testétől elhúzva gombolni kezdem, bő szabású blúz alatt guszta melltartó fogad, kb 85 mellekkel, hát ez tetszik. Kérlek ne erőszakolj meg nyöszörgi, ne félj ilyet nem is terveztem, -mondom. De már vállairól fejtem le a melltartót, egyszerűen csak lefordítom hasára. Oh az a látvány, bárcsak át tudnám nektek adni, meglepő rugalmassággal lengtek előttem, közepes méretű bimbói elbűvöltek.

Olajos kezeit háta mögött megtámasztja, szinte belenyugodva kínálja őket számomra. Én sem voltam rest, csókoltam simogattam, minden élvezetet kihasználtam magam számára. Miközben vadul szívtam bimbóját, kezem ismét a lábai közé tévedt. Meglepetésemre már nem volt olyan nagy az ellenállás, combja belső oldalára csúsztattam ujjaim, próbálok felfelé jutni de nem engedett annyit, hogy célhoz érjek, pekkemre megszólalt a telefonom. A feleségem sürget , igyekezzek mert még vásárolni is kell. Oda a pillanat, mire felocsúdok Zsuzsa már fordítja is a kulcsot a zárban, csak az olajos szoknyáját látom kisöpörni a műhelyből, szó nélkül elillan.

Gondolom,hogy ezzel oda a sex is pénz is, többé nem látom, de ki tudja. Este megkörnyékezem a feleségem, rá is kérdez, talán pornót néztél, dehogy felelem, vadul játszok melleivel, farkam meglepetésére szájához igazítom, nem rajong az ilyenfajta szexért de teszi a dolgát. Eltelik pár unalmas nap, jelölés érkezik az ismert portálon keresztül, meglepetésemre Zsuzsa az, gondolkodok miért is jelöl, de visszaigazolom. Másnap üzenet érkezik tőle: Múltkor mennyivel csökkent a tartozásom? Válaszolók: semmivel, még a kamatot sem fedezte. Napokig csend, pár nap elteltével, rövid üzenet: -most pénzzel nem tudlak kifizetni. Na erre felkapom a fejem: -mással talán igen? Ismét csend napokig, rövid üzenet érkezik Zsuzsától:- talán megoldható.

Egy két nap egyeztetés után, összejön a parti. Már oldottabb hangulatban fogad. Kérdem tőle miért: -rövid válasz: -megtetszett a vadság ahogy kezeltél. Ha ez kell neked, akkor most kapsz belőle , gondolom magamban. Próbálok érzéki lenni egy ideig sikerül is. Magamat kényeztetve teljes meztelenre vetkőztetem, szép teste van. Háta mögé kerülők és érzékien simogatom, érzem , hogy feszült, de borzong is. Fülébe súgom halkan: mit érdemel a rossz kislány, hátrafordul és súgja mosolyogva,- kegyelmet. Na az nincs most:- válaszolom, és azzal a lendülettel rápaskolók a seggére.

Meglepetésemre összerogyik, már megijedek ilyen állat lettem volna, térdel de már nadrágomban matat. Férfiasságom már ígyis éledezett de most szájának érintésétől keménnyé válik, pár percig kényeztet, megelégelem, puncijára vágyom. Állatias mozdulattal felhúzom magamhoz, durva nyelves csókot adok neki, szinte vergődik ölelésemben. Kanapéra térdeltetem, -hátulról kérlek ne, ez nem kívánságműsor mondom. Azzal a lendülettel már kemény farkamat tuszkolóm félig nedves puncijába.

Próbál előre menekülni , de nincs hova szerencsémre. Erőszakosan de azért finoman is lépésről lépésre mozdulatról mozdulatra beljebb nyomom farkam. Lassan indítok, majd egy hirtelen váltással csípőjét szorosan magamhoz húzva kényeztetem magam. Szinte felsikít, de rájövök, hogy nem a fájdalom hanem a kéjtől, felbátorodva fenekére csapok vergődik és élvez alattam. Nekem sem kell sok, hangos hörgéssel bele élvezek, fél percig sem forr össze testünk, mikor megszólal, jó voltál. Még törlesztened kell mondom, már öltözik is, nem szól. Elbúcsúzunk egymástól és még akad pár alkalom mikor törlesztenie kellett tartozását.