A bejárónőm és én

Szerda reggel, későn ébredtem, mert az előző napi tárgyalásaim elhúzódtak. Mikor ébredés után indultam volna zuhanyozni és a reggeli kávémat meg inni, arra lettem figyelmes, hogy a nappali felől hangok szűrődnek be a szobámba, ránéztem az órámra, látom hogy már negyed kilenc, ekkor eszembe jutott a bejárónő, biztosan takarít, nem is törödtem tovább vele elkezdtem zuhanyozni, miután végeztem a zuhanyzóban lementem a konyhába meginni a kávémat, gondoltam utánna ráérek felöltözzni, aztán indulhat a nap.

Icuka a bejárónő éppen a nappalit pórszivózta, mikor én egy fürdőköppenyben a konyhában elkezdtem a kávéfőzővel baszakodni, ő ezt észrevette és rögtön a segítségemre sietett, jaj uram maguk gazdagok mind annyira hihetetlenül szerencsétlenek, hagyja azt a kávéfőzőt, majd én lefőzőm magának, itt a sport újságja inkább azt olvasgassa.
Én persze ráhagytam, hiszen tíz éve nálunk dolgozott majdnem családtag volt.

Mikor lefőtt a kávé Icuka oda hozta nekem és csak annyit mondott ahogy szereti uram, én mondtam neki töltsön magának is és igyunk eggyütt kávét.
Mikor leült mellém és kevergetni kezdte a kávéját elkeztdtünk beszélgetni, előszőr álltalános dolgokról, hogy milyen az idöjárás, mennyi a baleset meg ilyenek, aztán elkezdten faggatni a családjáról, a fia és a férje külföldön dolgoznak ő alig látja őket, sokat van egyedül, ilyenkor sorozatokat szokott nézni, meg szeret olvasni. Nem tudom miért, de elkezdett nagyon izgatni a hangja a mosolya meg a kacagása, elkezdtem a témát a szexre terelni, mert már csak azon járt az eszem, hogy megfektessem.
Icuka az ötvenes évei elején járhatott, és nagyon jól nézett ki korához képest, szép arca volt, nagy mellei kerek formás segge és ami elvarázsolt a formás lábai.

Amikor a szex szóba került eleinte zárkozottan válaszolt, aztán egyre nyiltabb lett, elmondta, hogy ő még soha nem csalta meg az urát pedig 25 éve házasok, és elhihetem lett volna rá alkalma, de egyre nehezebb, mert ő kívánja a szexet dehát 1800 km távolságból nehéz megoldani, erre én mondom neki Icuka én nagyon szívessen megkeféllek bármikor, akár most azzonnal is, hiszen semmire nem vágyok jobban, mint a pinádra, erre ő persze csak gúnyolódik az uraság. Mikor szebbnél szebb nők állnak értem sorba, ekkor már mögé léptem és bele markoltam a csöcseibe, nem viccelek megörülök a vágytól, hogy az enyém legyél, ő eltolta a kezem próbált szabadulni, de nem tudott már, felállt az asztaltól, én rögtön megcsókoltam és rádöntöttem az asztalra, most megbaszlak, ha akarod, ha nem és téptem le róla a ruháit, meg a fürdőköppenyem ledobtam magamról és álló fasszal térdre kényszerítettem a farkam elé és rákiabáltam szopjál kis kurvám.

Aztán szopni kezdett már nem ellenkezett, szopott egyre jobban egyre keményebben én meg elkezdtem basszni a száját, erőből toltam a fasszomat a torkára már vörösödött a feje, majdnem megfulladt mikor beleélveztem a szájába ő meg nyelte a gecit, mint a mannát amikor az utolsó cseppet is kiszopta a faszomból a hajánál fogva elcibáltam a kanapéhoz, és mondtam neki, most szétbaszlak, te ribanc. Ahogy a kanapéra értünk azzonal hanyat löktem és elkezdtem nyalni a pináját,szép pina volt és forró lucskos pinája vágyott a faszomra, amit tiz tízenöt perc nyalás után meg is kapott, mikor végre beraktam a farkam a pinájába meglepően szűk volt, mondom neki Icuka lazulj már el mert fájni fog erre ő azt mondja netörödjek vele ekkora fasz még nem volt benne tágítsam ki és basszam ahogy bírom, én persze nem akartam fájdalmat okozni már ezért lassan óvatossan kezdtem betolni a faszomat neki, amit ő persze tűrt és élvezett.

Mikor már teljessen bent voltam elkezdtem lassan mozogni amíg a drága meg nem szokja, Icuka jó így mehet keményebben, jöhet amilyen keményen csak tudsz basszál meg és én egyre vadabbul toltam neki nem sajnáltam löktem ahogy bírtam. Mielött elélveztem volna kihúztam a faszom és betoltam a szájába és rögtön baszni kezdtem a száját, aztán bele élveztem.
Mikor mindketten lehiggadtunk megkérdeztem Icuka jó volt, erre ő: igen nagyon jó, remélem lesz folytatássa, igen drága lesz megigérem, azóta rendszeresen meg dugom a drágát és már nem ellenkezik, hanem követeli.